OptiFreeze Investor > Media > Pressmeddelanden och nyheter

Pressmeddelanden och nyheter

2020-03-30, 08.30 (CEST)

OptiFreeze rekryterar ny CFO

Regulatorisk

Mats Narfeldt har rekryterats som ny CFO till OptiFreeze AB. Mats, som närmast kommer från rollen som CFO hos Timac Agro Sverige AB, tillträder tjänsten den 30 mars 2020 och kommer att ingå i bolagsledningen. Nuvarande CFO Lars Josefsson, som valt att nu gå i pension lämnar därmed OptiFreeze AB.

Mats har bred erfarenhet från arbete inom internationella koncerner, såsom Mercedes-Benz, liksom från små- och medelstora bolag i såväl Sverige som utomlands. Hans starka affärsfokus och erfarenhet som CFO i entreprenörsdrivna företag, bland annat Autoropa AB, kommer att vara värdefullt i arbetet med att fortsatt utveckla CFO-funktionen inom OptiFreeze. Mats kommer med sin breda erfarenhet att vara ett stöd i bolagets fortsatta utveckling och tillväxt. Han kommer att bidra såväl i optimeringen av interna processer och digitalisering som i affärsrelaterade frågor och projekt.

För mer information kontakta:

Ulf Hagman, VD

Mail: ulf.hagman@optifreeze.se

Tel: +46733636380

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som OptiFreeze AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 30 mars 2020.

OptiFreeze AB (publ), 556844-3914, har en patenterad teknologi som bevarar smak, form och textur på grönsaker, frukter och bär genom hela nedfrysnings- och upptiningsprocessen. OptiFreeze har även utvecklat en metod som kan förlänga hållbarheten på grönsaker, färsk skuren frukt, blomstersticklingar, snittblommor och andra plantor. Samma teknologi kan användas för att framställa torkade varor som frukt, grönsaker, örter och kryddor med målet att förkorta torktiden samtidigt som smaken, doften och färgen bevaras. Denna teknologi öppnar upp nya affärsmöjligheter för livsmedels- och växtförökningsindustrin över hela världen. OptiFreeze är resultatet av en längre tids forskning vid institutionen för livsmedelsteknik i Lund. Företaget finns i Lund och aktien handlas på Spotlight Stock Market.

CEO 

OptiFreeze AB

ulf.hagman@optifreeze.se

Tel 0733636380

Release