OptiFreeze Investor > Media > Pressmeddelanden och nyheter

Pressmeddelanden och nyheter

2020-05-15, 08.35 (CEST)

OptiFreeze handlas från idag på Nasdaq First North Growth Market

OptiFreeze AB (publ) tas idag upp till handel på Nasdaq First North Growth Market.

”Vi är mycket glada och stolta över att listas på Nasdaq First North Growth Market. Nasdaqs starka varumärke kommer att ge oss en kvalitetsstämpel som vi har nytta av i vår internationella expansion” säger Ulf Hagman VD på OptiFreeze.

OptiFreeze har fram till idag handlats på Spotlight och bolagets aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med bytet av handelsplats. Västra Hamnen Corporate Finance kommer att agera Certified Adviser för OptiFreeze.

Västra Hamnen Corporate Finance AB

Kontaktperson: Christer Nilsson

Mail: ca@vhcorp.se, christer.nilsson@vhcorp.se

Tel: 0733-96 84 04, 040-20 02 56, 040-20 02 50

För mer information kontakta:

Ulf Hagman, VD

Mail: ulf.hagman@optifreeze.se

Tel: 0733-636380

OptiFreeze AB (publ), 556844-3914, har en patenterad teknologi som bevarar smak, form och textur på grönsaker, frukter och bär genom hela nedfrysnings- och upptiningsprocessen. OptiFreeze har även utvecklat en metod som kan förlänga hållbarheten på grönsaker, färsk skuren frukt, blomstersticklingar, snittblommor och andra plantor. Samma teknologi kan användas för att framställa torkade varor som frukt, grönsaker, örter och kryddor med målet att förkorta torktiden samtidigt som smaken, doften och färgen bevaras. Denna teknologi öppnar upp nya affärsmöjligheter för livsmedels- och växtförökningsindustrin över hela världen. OptiFreeze är resultatet av en längre tids forskning vid institutionen för livsmedelsteknik i Lund. Företaget finns i Lund och aktien handlas på Nasdaq First North Growth Market.

Release