OptiFreeze Investor > Media > Pressmeddelanden och nyheter

Pressmeddelanden och nyheter

2019-09-03, 10.47 (CEST)

OptiFreeze AB: Förändring i ledningen

Regulatorisk

OptiFreeze ABs VD Eda Demir-Westman kommer att tillfälligt lämna rollen som VD då hon är gravid. Eda ersätts under föräldraledigheten av Ulf Hagman.

Styrelsen har under sommaren jobbat med att hitta en passande lösning för OptiFreeze när Eda kommer att vara frånvarande på grund av föräldraledighet.

Vi är nöjda med att vi har lyckats att kontraktera Ulf Hagman som ny VD. Ulf kommer att starta sitt arbete under september månad då han och Eda kommer att arbeta tillsammans.

Ulf har en mycket intressant profil för OptiFreeze då han besitter en djup branschkunskap efter drygt 20 år i blomster- och grönsaksbranschen samt har ett kommersiellt driv som OptiFreeze kommer att ha mycket nytta av. Ulf har bland annat haft ledande befattningar inom Euroflorist, en av Europas största blomsterdistributörer.

Som ett ytterligare stöd till bolaget kommer styrelseordförande Martin Linde att agera som arbetande styrelseordförande.

Styrelsen i OptiFreeze AB är övertygad att denna lösning är mycket bra för bolagets tillväxtstrategi, där OptiFreeze tillförs ny kunskap i kombination med ett värnande om bolagets historik.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Martin Linde, Arbetande Styrelseordförande OptiFreeze AB

Telefon: +46 70 673 09 68

E-post: martin.linde@optifreeze.se

Release